Nälkähän tässä tulee.
Olen tällainen jahkailija. Enkä jaksa olla valitsemallani polulla kovinkaan pitkään. Ja polulla tarkoitan hyvinvointini edistämistä tai liikuntaharrastuksia. Kovasti kaipaan muutosta mutta mikään rääkki ei ole minua varten. Silti kumpaakin tarvitaan, korjausliikkeitä liikuntaan ja ruokavalioon.
VHH-ruokavalio oli minulla käytössä ennen lapsia, ja se auttoi mm. vatsaoireisiini. Painoa en sillä saanut laskemaan mutta jo se vatsanseudun parempi fiilis on hyvä syy palata tuolle polulle. Ehkäpä tämä kirjaihanuus tuli eteeni syystä. Viesti - tee muutoksia.
Hannamari Rahkosen Hyvän ruoan kirja pitää sisällään yli 80 herkullista vähähiilihydraattista reseptiä. Superherkulliset kuvat saavat veden herahtamaan kielelle ja inspiraation sekä myös motivaation heräämään. Pienetkin muutokset ruokavaliossa ovat hyvästä. Ja kyllä sen huomaa kun syö puhtaita raaka-aineita, sen jälkeen ei enää sokerihötöt kiinnosta.
Reseptien - jotka kattavat siis koko kirjon salaateista pääruokiin ja juomista jälkkäreihin - lisäksi kirjassa on paljon Hannamarin ottamia kuvia Lapin luonnosta, sekä kyynelkanavia avaavia tarinoita ja muistoja menneestä. Itse nimittäin huomasin liikuttuvani kyyneliin luettuani kirjan sisältä löytyviä kauniita ja käsinkosketeltavia hetkiä elämästä.
Hannamari Rahkonen on Rovaniemellä asuva ruokakirjailija, reseptitaiteilija, valokuvaaja ja sokeriaddiktio-ohjaaja, jota läheisensä kutsuvat makusinfonistiksi. Hänet tunnetaan Yellow Moodin perustajana, joka on yksi Suomen rakastetuimmista lifestyle-medioista.
Psst. Kirjaan liittyvä arvonta meneillään Instagramissa tilillä @suvikukkasia.
Aikaa osallistua 15.4. asti.
Hyvän ruoan kirja
– Rakastetuimmat vähähiilihydraattiset reseptit
Hannamari Rahkonen
Kommentit
Lähetä kommentti