Siirry pääsisältöön

Suvikukkasia Kotiblogeissa


Huomio ihmiset!
Nyt mars kohti lähintä lehtipistettä ja ei kun ostamaan uusin Kotiblogit-lehti!

Täytyy myöntää, että itsekin luen vasta toista numeroa, eli uusi lehti minullekin. Lehti on piristävää vaihtelua jo pitempään markkinoilla olleille lehdille. Kotiblogit-lehti nimittäin koostuu suurilta osin meidän 'tavallisten' ihmisten kodeista ja ideoista, sisältö perustuu bloggareiden tuotoksiin ja heiltä saatuun materiaaliin.
Tuo sana 'tavallinen' kuulostaa kyllä vähän alentuvalta mutta tarkoitan kuitenkin sitä sataprosenttisesti positiivisessa mielessä. Mielestäni parhaimmat ideat tulevat yleensä teiltä ja meiltä - tavallisilta ihmisiltä, arjen pyörteissä syntyy kaikenlaista inspiroivaa ja kaunista.

Kotiblogit-lehti koostuu näistä:
puutarha - sisustus - ruoka - matka - DIY.
 Niin ja tietysti yksi syy siihen miksi näin innokkaasti lehteä mainostan on siinä, että minä ja blogini olemme mukana neljän sivun verran tässä uutukaisessa numerossa!

Koko tammikuun uurastin ideoinnin ja niiden toteutusten parissa. Kamera kesti onneksi loppuun saakka kunnes sitten päätti antaa periksi ja pimahtaa, onneksi olin oman juttuni saanut kuitenkin jo kasaan. Tätä uutta lehteä selaillessa sain mahdollisuuden tutustua ihan uusiin blogeihin ja ihmisiin niiden takana. Aivan mahtavia ideoita ja koteja jokaisella! Jaksan aina ihastella ihmisten kuvaustaitoja, kuvaaminen kun on vain todella haastavaa välillä, ja kun toisten ottamia kaunokaisia katsoo niin alan itsekin haaveilla uudesta kamerasta, mikä se sitten ikinä mahtaa ollakaan. Olisiko vinkata mitään hyvää kameraa bloggaajalle? Niin ja tietysti sen ei saisi maksaa maltaita :)


Tässä muutama jutusta löytyvä idea ja ajatus.


Ja pientä piilomainontaa täytyi tietenkin lykätä mukaan. 
Mieheni arvostelumenestys - Audrey, rakkaani.


Jutussa olevia ideoitani ja käyttämättä jääneitä juttuja olen postaillut jo aiemmin tälle vuotta täällä blogissani. Nyt saankin sitten hetkeksi hengähtää ja syventyä lukemaan toisten bloggaajien kirjoituksia...


Terveisin,....tervetuloa uudelleenkin! :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Opi matematiikkaa

Rakastin matematiikkaa jo ala-asteella. Tunsin suurta nautintoa piirtää numeroita paperille ja tehdä laskutehtäviä. Aina en silti tiennyt kaikkeen vastauksia ja jotkut jutut tuottavat edelleen ongelmia ja päänvaivaa. Esimerkiksi prosenttilaskujen kanssa takkusin aina, ja takkuan edelleen. Tiedän logiikan ja tiedän myös, että prosenttilaskuihinkin on olemassa ns. vippaskonsti millä ne vaikeammatkin pystyy laskemaan päässä mutta silti jostakin syystä tuo tieto tuppaa kadota päästäni. Kertolaskujen kanssa olin todella välkky, mutta koska olin myös arka en aina uskaltanut kertoa osaamisestani opettajalle. Jotkut asiat automatisoituu mieleen niin, että ne vain osaa ilman että osaa sen kummemmin selittää miksi ne osaa. Se onkin asia mikä toisinaan pohdituttaa, osaanko asiat vain siksi, että ne on pitänyt joskus opetella ulkoa. 
Luen parhaillaan kirjaa Ymmärrä matematiikkaa - 23-metodilla menestykseen. Kirja perustuu norjalaisten pedagogien kehittämään 23-metodiin, jossa oppilaalle opetetaa…

Ilman tunteitasi et olisi sinä

Tunnehetket - ilman tunteitasi et olisi sinä
Nuo ihanan kamalat tunteet, jotka meitä kuljettavat. Tunteiden aallokossa olemme kuin pieniä laivoja, jotka kulkevat virran mukana, toisinaan ilman suuntaa. Tunteiden tulkinta on vaikeaa aikuiselle, niin on se sitä myös lapselle. Tunteiden kirjo on niin laaja ettei sitä aina osaa ihminen käsitellä tai edes tiedostaa. Lasten kasvatuksessa puhutaan paljon tunteiden sanoittamisesta mutta entä jos ei itsekään osaa tunnistaa tunteita, omia tai toisen. Monissa tunteissa on yhteneväisyyksiä mutta ne ovat silti omat erilliset tunteensa. 
Tunnehetket on kauniisti kuvitettu kirja, joka opastaa meidät syvemmälle tunteisiin, ja tulee erityisesti lapsen tunneälyn kehittymistä. Kirjassa käsitellään 42 erilaista tunnetta. Kirja auttaa meitä tunnistamaan omat tunteemme ja sanoittamaan niitä. Tunteiden tunnistaminen edistää oman potentiaalin saavuttamista ja parhaiden taitojen löytämistä. Tunnehetket on suunniteltu perustason pedagogiseksi apuvälineeksi. 
Mit…

Kiehtovat Tarot-kortit

Tarot-korttejakin käsiteltiin pintapuolisesti Tammen kirjassa. Tarot-kortit ovat varmasti lähes jokaiselle ihmiselle jollain tavalla tutut, ainakin käsitteen tasolla. 
Tämä Gummeruksen julkaisema Tarot-pakkaus sisältää pienen ja ison arkanan kortit, siis yhteensä 78 korttia sekä helppotajuisen oppaan korttien käytöstä, pöytien luomisesta ja tietysti tiedot jokaisen kortin merkityksestä. 
Tarot-kortit ovat nekin kiehtoneet minua jo pitkään mutta muistaakseni minulle ei ikinä korttia ole nostettu enkä vielä itsekään ole uskaltanut itselleni kortteja asetella. Jännittää nimittäin jos jonkin verran mitä sieltä nousee ja osaanko tulkita kortit oikein. Hieman myös hämmentää tuo korttien tulkinta, sen kun voi tehdä joko suoraan tai käänteisesti. Mistä sen sitten tietää miten päin asian ymmärtää. Vastauksen voisi toki varmasti saada heiltä, jotka Tarot-kortteja käyttävät aktiivisesti.
Opaskirjassa ohjeistettiin, että korttipakkaa kannattaa pitää lähellä jonkin aikaa, jotta pakka niinsanotusti…