Siirry pääsisältöön

Uutta valoa enkeleiltä


Enkeleitä onko heitä. Diana Cooper voi vahvistaa, että on. Hän on aistinut ja nähnyt enkeleitä jo vuosia ja kirjoittanut aiheesta lukuisia kirjoja. Viimeisin lukemani kirja onkin Diana Cooperin Uutta valoa enkeleiltä ( Taivaankaari 2014).
Kirja sisältää mielenkiintoisia, ihmisten koskettavia kertomuksia enkelikokemuksistaan, sekä uutta materiaalia arkkienkeleistä ja muista enkeleistä. Kirjasta löytyy lisäksi lukuisia mielikuvaharjoituksia/enkeliharjoituksia, joiden avulla voit vahvistaa ja voimaannuttaa itseäsi sekä kohdata valo-olentoja.

Olen lukenut jonkin verran vastaavia kirjoja, ja jokainen niistä on ollut omanlaisensa. Ja niin myös Diana Cooperin tyyli on omaleimainen. Hän kertoo asioista syvälliseen tyyliinsä, mitään pois jättämättä ja turhia siloittelematta. Hän kertoo sen miten asiat ovat. Kirjaa lukiessa oma tietoisuus avartuu ja laajentuu, kirja antaa uusia ajattelemisen aiheita ja toisaalta myös huomauttaa lukijaa olemaan kriittinen kokemustensa suhteen, esimerkkinä vaikkapa se, että jokainen kohtaamamme enkelhahmo ei ole peräisin valosta, vaan pimeydestä. Mutta muista perussääntö - kutsut luoksesi ja imet itseesi sitä mitä ajatuksissasi ajattelet. Kun käytät järkeäsi ja sydäntäsi, ja elät valossa, olet turvassa, pelot eivät pääse vahingoittamaan sinua kun et anna niille valtaa.

Kirja esittelee arkkienkelit ja niiden kaksoisliekit, sekä erilaiset eri aihealueiden enkelit kuten mm. rauhan ja rakkauden enkelit, maan ja rakennusten enkelit, värien enkelit, raamatun enkelit ja pelastavat enkelit. 
Diana Cooper painottaa ja pyytä meitä ymmärtämään, että enkelit odottavat lupaamme auttaa. Enkelten tehtävä on palvella, suojella ja auttaa meitä. Enkelit vastaavat rukouksiimme, parantavat sydämemme ja valaisevat pimeyden. Enkeleitä on kaikkialla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiehtovat Tarot-kortit

Tarot-korttejakin käsiteltiin pintapuolisesti Tammen kirjassa. Tarot-kortit ovat varmasti lähes jokaiselle ihmiselle jollain tavalla tutut, ainakin käsitteen tasolla. 
Tämä Gummeruksen julkaisema Tarot-pakkaus sisältää pienen ja ison arkanan kortit, siis yhteensä 78 korttia sekä helppotajuisen oppaan korttien käytöstä, pöytien luomisesta ja tietysti tiedot jokaisen kortin merkityksestä. 
Tarot-kortit ovat nekin kiehtoneet minua jo pitkään mutta muistaakseni minulle ei ikinä korttia ole nostettu enkä vielä itsekään ole uskaltanut itselleni kortteja asetella. Jännittää nimittäin jos jonkin verran mitä sieltä nousee ja osaanko tulkita kortit oikein. Hieman myös hämmentää tuo korttien tulkinta, sen kun voi tehdä joko suoraan tai käänteisesti. Mistä sen sitten tietää miten päin asian ymmärtää. Vastauksen voisi toki varmasti saada heiltä, jotka Tarot-kortteja käyttävät aktiivisesti.
Opaskirjassa ohjeistettiin, että korttipakkaa kannattaa pitää lähellä jonkin aikaa, jotta pakka niinsanotusti…

Opi englantia - kirja lapsille

"Äiti, tehdäänkö taas sitä tarrakirjaa?" Tämä kysymys kuuluu vähintään kerran päivässä 3,5 vuotiaan suusta. Hän on todella innostunut keräämään tarroja ja etsimään niille oikeaa paikkaa. Lukea hän ei tietenkään vielä osaa, mutta ihmeen hyvin hän hahmottaa sekunneissa tarrojen oikean paikan. Sanon sanan suomeksi ja englanniksi ja lapsi tuntuu löytävän oikean kohdan kirjan sivuilta melkeinpä ennen kuin äitinsäkään hoksaa sitä.
Kirja on siis tarrasanakirja ja ideana on etsiä tarroille, joissa on englanninkielisiä sanoja, oikea paikka kuvitetuilta sivuilta. Kirjan piirroskuvissa ollaan muun muassa kotona, kaupungilla, ostoksilla ja rannalla. Sanoja etsitään myös esimerkiksi väreille, numeroille, eläimille ja sääilmiöille. 
"Innostava tarrasanakirja opettaa yli 200 uutta sanaa englanniksi. Tarvitsee vain löytää oikea tarra ja liimata se sille kuuluvaan kohtaan kuva-aukeamalle. Tarrojen pienet apukuvat helpottavat tehtävää. Kaikki kirjan sanat löytyvät käännöksineen myös lop…

Homeopatiaa koko perheelle – Ritva Lauraéus

Mitä homeopatia on? Homeopatian perustajana pidetään saksalaista lääkäriä Samuel Hahnemannia, joka loi homeopaattisen järjestelmän. Hän oli lääkäri, kemisti ja tutkija. Homeopatia on yli 200 vuotta vanha lääketieteellinen järjestelmä, joka hoitaa ihmistä kokonaisuutena, ei vain hänen sairauttaan. Homeopatia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka keskittyy ihmisen luonnollisen vastustuskyvyn parantamiseen. Homeopaattisten lääkkeiden käyttö ei sinänsä ole homeopatiaa, ellei homeopatian filosofiaa noudateta. Homeopatia kunnioittaa luonnonlakeja, mutta varsinaista luontaishoitoa se ei ole, sillä hoitona käytetään homeopaattisia, potensoituja lääkkeitä. Homeopatialla voidaan hoitaa sekä akuutteja että kroonisia sairauksia, lääkkeillä ei ole sivuvaikutuksia, eikä niiden valmistuksessa käytetä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita. Homeopaattiset lääkkeet ovat turvallisia myös lapsille ja raskaana oleville. Oikein säilytettyinä homeopaattiset lääkkeet säilyvät vuosikausia. Homeopaattinen lääk…