VHH sopii vatsalleni ja keholleni, mutta reseptien ja raaka-aineiden haaliminen tuottaa välillä päänvaivaa. Toiset tällä tavoin syömällä saavat myös painoaankin hallintaan mutta itse en jaksa olla niin määrätietoinen. Päätarkoituksena valikoida edes jotain 'parempaa'.
Ja nythän tässä on taas liki 300 sivun verran reseptejä tarjolla. Kaikenlaisia ihania leivonnaisia ja herkkuja. Jos olet uutena VHH-maailmassa, en ehkä hyppäisi suoralta kädeltä syvään päätyyn vaan etsisin helpoiten toteutettavat reseptit. Sellaiset joiden raaka-aineet ovat ehkä jo tuttuja, ja helposti saatavilla olevia. Muuten voi asiat alkaa tuntua liian ylitsepääsemättömiltä ja homma kosahtaa siihen.
Vähähiilihydraattisen ruokavalion raaka-aineisiin kannattaa tutustua pikkuhiljaa, sillä niiden maku ja koostumus eroaa ns. tavallisista toisinaan melko paljonkin.
Tämä kirja avartaa maailmaasi ja tutustuttaa sinut VHH:n yleisimmin käytettyihin raaka-aineisiin, mm. erilaisiin jauhoihin ja makeutusaineisiin. Näistä aineksista on kerrottu myös niiden sisältämät hiilarit, rasvat, proteiinit ja kalorit.
Kirja on täynnä ihanan herkullisia kakkuja, torttuja, keksejä, piirakoita ja pullia. Suolaisia leivonnaisia ei ole niitäkään unohdettu. Leivät: sämpylät, patongit, voisarvet, näkkärit ja rieskat ovat kaikki saaneet paikkansa tämän kirjan sivuilta. Lisäksi reseptejä löytyy mm. erilaisiin voileipäkakkuihin ja piirakoihin.
Leivo! Vähähiilihydraattisia herkkuja
Anna Koro
Readme.fi 2025
Kommentit
Lähetä kommentti